HAVNDAL PIZZA

HAVNDAL PIZZA

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 381 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Havndal Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 aug 2022 at 20:56 Maden var fin, men lang leveringstid. Kan ikke forstå hvorfor man skal betale for en pose når man ikke får en.
29 jun 2022 at 8:22 Forkert mad.
25 jun 2022 at 20:38 Manglede en del af bestillingen ! For dårligt, de vil jo stadig have deres penge for en mangelfuld levering !
4 jun 2022 at 11:06 De læste ikke den besked jeg havde skrevet så jeg kunne kun spise 1/4 del af min indbagte men pomfritterne var heldigvis gode
3 jun 2022 at 21:01 Maden var elendig, tænker grunden til de har så høj rating, er fordi de ikke har nogen konkurrence... deres mad er elendig. Waste of money......
29 apr 2022 at 19:32 Pizzas var god. Den indbagte smagte ikke af så meget. Afhentningstiden var længere end lovet.
16 apr 2022 at 19:56 Ikke færdig til tiden, til trods for at restauranten selv bestemmer afhentningstidspunktet? Manglede Pepperoni på den ene af ungernes pizza?
4 apr 2022 at 20:54 Jeg fik en forkert bestilling, fik kun det på som jeg havde valgt ekstra og har betalt fuld pris, det er ikke i orden, så tager ned til dem igen når de åbner og kræver mine penge retur.
26 mar 2022 at 19:33 Har fået her fra mange gange. God pizza og venligst perdonale
8 mar 2022 at 17:45 Lækker mad og venlig levering :)
25 feb 2022 at 22:57 Pizza’erne var perfekte som altid og levering til tiden